11 d’octubre del 2012

Cursa Ciutat de Cornellà 2012



Contents de l’última edició d’aquesta cursa enguany vam decidir repetir-la. Jonatan, Sergi, Josep Mª i 1200 corredors més ens vam encaminar, un dissabte bastant humit, cap al punt de sortida. Pels dos primers seria la primera cursa de la temporada i pel Josep Mª la segona després d’una Mercè lleugereta.
Abans de la cursa amb els dorsals

Ja en la cursa, l’animació per part dels cornellanins era molt important durant els primers 6 km i és el que més destacaria a part del minut de silenci dedicat a la Teresa que malauradament no va poder completar amb èxit la famosa travessia de Cavalls de Vent una setmana abans.
La cursa es va fer llarga, sobretot el primer quilòmetre. Els últims 200 metres son per pista atlètica i la pujadeta al km 4 donen un toc distintiu a una cursa on un no espera fer un gran cronòmetre.

No obstant, el final va ser melós, un podi de Promeses format per dos components de l’equip. Un fet que demostra el potencial, esforç i treball de l’equip.

El Jonatan amb un temps de 44:39  va col·locar-se en la 232ª posició. Bastant similar l’any anterior i que li va deixar un regust una mica amargant ja que havia treballat apuntant més amunt.
El Sergi va sorprendre amb un cronòmetre de 38:50 col·locant-se en la 49ª posició. Un temps que augura una temporada de bons resultats. Molt content pel temps el qual li suposaria la tercera posició del podi de la categoria promeses.
Finalment, dos membres de Meià Runners al podi de Promeses
El Josep Mª va fer una cursa ràpida amb un temps de 36:21 arribant en la 17ª posició. També, molt satisfet pel temps i, evidentment, per la segona vegada que pujaria al podi en aquesta Cursa Ciutat de Cornellà.
 

Fent click aquí trobareu els resultats dels tres components de l’equip.

Fins aviat i a gastar sola!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada