Presentació

Més que una afició. Els inicis ...

No fa molt temps que ens dediquem a les curses d’atletisme i a les travesses d'alta muntanya, però ara mateix no ens imaginem un futur on no estiguem fent el que ens agrada, que és competir, patir, lluitar per cada cursa i travessa, i gaudir de la recompensa de finalitzar-les.

Fa temps que ens movem per les muntanyes del Montsec de Rúbies i la Vall de Meià però l’any 2010 la cosa va canviar, va anar a més. Aquí va ser quan van començar les curses de 10 quilòmetres i les mitges maratons. Vam sentir el que tot corredor sent quan comença, alguna cosa va despertar dins nostre. D’aquesta manera, els entrenaments i les curses  es van tornar cada cop més freqüents i la millora era present després de cada sessió. 

Roca dels Arcs (Vilanova de Meià)

Però alguna cosa més, a part de les curses i les ganes de competir, ens unia a tots 5. L’admiració, el respecte per la naturalesa i tot el que ella engloba, ens va conduir a buscar la fórmula que la relaciona amb l’atletisme. D’aquí va néixer la idea de realitzar la travessa de Carros de Foc, però vam voler fer-ho amb dos dies, per així, a més de descobrir racons que mai ens haguéssim imaginat, poder portar els nostres cossos a un límit fixat per la nostra inexperiència. Tot i que durant aquells dos dies vam estar rodejats per la naturalesa més salvatge, agresta i impressionant de Catalunya, el que realment ens va marcar va ser el fet d’estrenar-nos en travesses d’alta muntanya plegats.

Hem tingut molta sort de trobar un grup de la nostra generació, del mateix poble i amb aquestes aficions comunes. Després de tot això, la nostra amistat s’ha fet més forta, però també ho han fet les nostres ganes de competir, lluitar pel que ens agrada i les ganes de sortir un matí i caminar fins que les cames i el cap diguin prou.

Per tant, això no quedarà aquí en unes simples curses, excursions i travesses per les muntanyes. No! Seguirem entrenant i competint, buscant nous reptes, noves metes i superacions en cadascun de nosaltres. Buscarem nous indrets on deixar-hi la nostra petjada i cercarem noves i grans aventures en els racons més inhòspits. Sempre buscant nous límits.

Intentarem transmetre les sensacions viscudes el millor que puguem a través d’imatges, vídeos i escrits que penjarem en aquest blog. No serà tan sols el nostre blog, sinó el de totes aquelles persones que, com nosaltres, tenen un gran esperit de superació i es senten part d’una naturalesa, que cada dia, necessita més la nostra ajuda per seguir viva.
Setembre de 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada