22 de gener del 2012

Cursa de Sant Antoni

Gran matinal de running al barri de Sant Antoni. Avui era la 34ena edició d'aquesta mítica cursa popular, on més de 3600 corredors s'han donat cita a les 9.30. Aquesta cursa es celebra cada any dins de les festes del barri i presumeix de ser la primer cursa de 10k de l'any.
En aquesta cursa només ha participat el Jonatan. Degut a diferents causes els companys no han pogut assistir.
El recorregut començava a Florida Blanca amb Comte Borrell i passava per diferents punts de la ciutat de Barcelona, per acabar al mateix carrer on començava. Circuit molt planer, tot i la pujada del Paral·lel, ideal per fer marca personal.

L'escalfament avui ha començat tot just sortir de casa. Un bon escalfament de 5km ha ritme molt suau fins al lloc de sortida. Allí, últimes tirades i estiraments. Seguidament, m'he col·locat al segon calaix.
Driss Lakhouaja guanyador de la cursa
Donat el tret de sortida, he fet el primer km a 4.00. Molt ràpid per mi! He decidit afluixar i reservar forces. El segon km le fet a 4,23 un ritme assequible. A partir d'aquí, m'he mantingut constant. Al pas pel km cinc, el cronòmetre marcava 21.22. Els últims cinc quilòmetres han sigut un pèl més lents a causa de la pujada del Paral·lel. Finalment al pas per línia d'arribada, he marcat un 42.57. Sent la meva millor marca personal i molt satisfet després d'una bona setmana d'entrenaments. Venia amb la intenció de fer temps per millorar la mala imatge de Sitges, i al final tot ha sortit com volia.

Dir que la cursa l'ha guanyat un clàssic, Driss Lakhouaja. També cal destacar que el circuit segons molts Garmins i corredors tenia 200 metres extra(10,2km). Donar gràcies a la multitud de gent animant. Per ser un diumenge al matí, s'agraeix molt, sobretot en el sprint final de meta.
Si haguèssim de fer crítiquies,diria que la cursa no estava capacitada per a suportar les més de 3600 persones i l'avituallament estava situtat en una curva, un punt perillós.
Tot i això ha sigut una gran cursa, i l'any que bé per suposat que repetirem.
Ara ha seguir entrenant per millorar.
Res més runners, salut i km's!

http://www.btv.cat/btvnoticies/2012/01/22/cursa-sant-antoni-lakhouaja-parrado/

1 comentari:

  1. Ivan: molt jefe el guanyador, apurant el temps!! Una mica més i 30, pero nooo, tot controlat!
    Felicitats Pona, per baixar de 43 i, si era de 10.200, doncs encara has baixat més ;)

    ResponElimina