16 de gener del 2012

Mitja Marato i 10k de Sitges

El matí del dia 15 de gener de 2012 part de l'equip s'ha plantat a la bonica població de Sitges. Era hora de participar a la 29ª Mitja Marató de Sitges. Una cursa ja sobradament coneguda per tots els afeccionats a les curses populars i en que Meià Runners, un cop més, havia de fer-hi acte de presència.
Aquest cop han estat el Jonatan i un servidor, el Josep Maria, que s'han tret la son de les orelles per anar a moure una mica les cames i fer uns quants quilòmetres: el Jonatan per a córrer els 10,5 km que conformen el quart de Marató i el Josep Maria per a córrer els 21.097 metres de la mitja.
Cal dir, que era una ocasió especial pel Josep Maria doncs, s'estrenava com a mitg maratonià i així sent el segon corredor de l'equip que la córre, després que l'Ivan ja s'haguès estrenat l'any passat a la mitja de Balàfia a Lleida.

Sortida de la Mitja Marató i Cursa 10k
Després d'un bon escalfament tot descobrint la població els corredors es van anar col·locant als seus calaixos corresponents de a la sortida per esperar el tret de sortida. Aquest es va donar i tots el corredors, tant els de la mitja com els del la cursa de 10k van sortir alhora.
El primers quilòmetres transcorreien pel passeig marítim. Ha estrat una tram autènticament genial, impressionant, la frescura dels inicis de la cursa, la brisa del mar i el solet brillant et permetien gaudir d'uns moments únics tot contemplant a l'esquerra d'un mateix la línea de l'horitzó del mar i escoltant les ones al entrar en la platja i xocant contra les roques.
A continuació ens disposávem a encarar un tram més lleig, enmig de llargues avingudes de xalets i urbanitzacions, era un tram on un s'havia de concentrar més en la carrera per a dosificar forces de manera adequada per acabar satisfactóriament la cursa. Unes pujadetes i baixadetes feien mes amè el recorregut tot i que podien trencar el ritme de carrera de qualsevol.
Finalment, ja cap els últims quilòmetres de la cursa, entravem a la ciutat més antiga de Sitges on la cursa transcorreia com si es tractés d'un Mónaco de la Formula 1. Carrers estrets i curbes sobtades, a les vores un públic multitudinari sensacional animant cada un dels participants. Han estat ells amb els grans crits d'ànim qui ens han donat les forces per acabar.

Aquest ha estat la transcurs de la cursa on tant el Jonatan com el Josep Maria han estat d'acord en que repetiran.

Pel que fa als resultats, el Joantan, en la cursa de 10k ha realitzat un temps de 45'17'', un temps que reconeix que no es troba a la seva altura i que el motivará a continuar entrenant dur. Des de un bon principi, el plantejament de la cursa ha estat més aviat com un entrenament degut a la falta d'aquests en aquest inici d'any 2012. Donada aquesta situació, que reconeix que no serveix d'excusa, fa autocrítica i es fica en ment entrenar dur per la próxima Cura del Barri de Sant Antoni.
El Josep Maria a l'esprint final a l'arribada a meta
El Josep Maria, jo mateix, ha finalitzat el seu debut en aquesta primera mitja maratò amb gran satisfacció. S'ha trobat molt còmode durant tota la cursa i ha aconseguit controlar els tempos de la cursa, cosa que, en un principi, li semblava difícil al ser un novell d'aquesta distància. Aquest fet l'ha conduït a realitzar un bon temps de 1h 20' 2''. Temps que l'ánima a seguir entrenant durament per a continuar baixant temps.


 Fins aquí, la Mitja Marató de Sitges 2012, a seguir corrent corredores i corredors!

Podeu consultar els resultats a http://www.xipsgrocs.cat/resultat/cursa/id/18.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada