4 de novembre de 2012

Cursa de Baldomar

El dijous de Tots Sants de 2012, va ser un bon dia per participar en la primera edició de la Cursa de Baldomar. Els escollits en aquesta ocasió van ser l'Ivan, el Sergi i cal destacar la participacó de l'Isak Martín que va fer el bateig com a Meià Runner en cursa! 

A les 9:20h del matí ens vam reunir tots a la plaça del poble per recollir els dorsals i la samarreta d'obsequi. L'escalfament del tot necessari ja que estàvem a uns 9 graus i les extremitats estaven patint de valent, però res greu, ja que entre el bon dia de sol i amb l'esforç de la cursa ja no vam pensar més en el fred. Durant els moments previs a la sortida vam poder veure algunes cares conegudes de la cursa Perseguint la Perdiu, fet que ens feia predir una cursa amb un bon recorregut i amb bon ambient.  Així que a les 10:00h, l'organitzador ens va reunir a un carrer molt estret que encarava cap a fora el poble i va donar el tret de sortida amb una arma de foc.

D'esquerra a dreta: Isak, Ivan i Sergi.
El recorregut constava de 10.500 metres de distància, amb un 95% per pista de terra i camí estret. El màxim alicient d'aquesta prova, els 600 metres de desnivell acumulat. Els primers tres quilòmetres van estar marcats per una pujada contundent, que a més d'un va agafar per sorpresa, sobretot a aquells que estem acostumats a entrenar en pla... Així que de seguida cada corredor va agafar el seu paper dins la cursa i al haver-hi només 58 participants, les distàncies entre corredors a partir del quilòmetre dos ja eren molt pronunciades. Un cop acabada la pujada, els següents tres quilòmetres van ser de baixada frenètica, passant per camins de bosc molt estrets. Per finalitzar, el més destcable del recorregut va ser haver de creuar un riu saltant per sobre de pedres, on més d'un va optar per creuar per l'aigua per retallar uns segons.

El Sergi va fer una bona cursa quedant de la general. Als primers quilòmetres ja es va situar en les posicions capdavanteres, però es va veure marcat pel sobreesforç inesperat de la pujada. Al final va arribar juntament amb el quart classificat amb un temps de 45:16'.

L'Ivan va fer un temps de 49:14', finalitzant en 15a posició. Bon resultat tot i que cal mencionar que es va veure afectat per la dificultat en la respiració durant tota la cursa, i no es va sentir còmode en cap moment. Hi ha dies en que les cames volen i dies en que no tant... Tot i així bon resultat!

Felicitacions especials per L'Isak, que va aconseguir una 13a posició amb un temps de 48:06'. La cantera de Meià Runners puja amb força!

Aquí us deixem l'enllaç amb la classificació:


Per últim, felicitar a l'organització per l'èxit de la cursa i pel recorregut, que a tots ens va agradar molt. Esperem que l'any que ve es torni a celebrar i que l'equip hi pugui participar en la seva plenitud.

Salut!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada