17 d’abril del 2012

34ª Cursa del Corte Inglés

El Sergi i el Josep Mª al capdavant de la sortida de la cursa.

El passat diumenge dia 15 de abril de 2012 vam participar a la tradicional cursa del Corte Inglés, una cursa única a nivell europeu pel nombre de participants (65.453 en aquesta edició) però en que l'organització deixa molt que desitjar. Primer de tot, no s'ofereix guardaroba i després, i més important, no hi ha cap control sobre les persones que envaeixen el recorregut al començament i durant el transcurs de la cursa, dit això, crec que tampoc és just exigir aquest control en una cursa en que un hi va perquè vol, ja que l'inscripció és gratis.

La cursa és bonica, amena, diferent. En primer lloc, ja que no té els habituals 10 km sinò 10.766 metres tot i que més aviat en son 11.000 segons mesures reals.
L'altre punt que la fa diferent és el pas per dins de l'estadi de Montjuïc on els millors atletes mundials, fa 20 anys, disputaven les proves d'atletisme durant els jocs del '92.
I finalment, un altre punt que la fa diferent però a la vegada, una carrera molt dura, són les 3 pujades que trobem a la meitat del recorregut. Més d'un es planteja abandonar la cursa si no ha mirat prèviament el recorregut i no ha planificat una reserva de forces per afrontar-les.

Aquest cop, el Jonatan, el Sergi i el Josep Maria van participar a la cursa. Tots tres, al final, satisfets per  aquesta tot i l'incident a la sortida amb les persones que envaeixen el recorregut i no deixen passar.

El Jonatan, sortint d'una lesió, va considerar la cursa com un entrenament, és per això que no va obtenir un dels seus millors resultats, 50:37. No obstant, va agafant un altre cop la forma i en breu podrà estar al seu màxim nivell.
El Sergi, donant-ho tot sobre la pista olímpica de Montjuïc.

El Sergi continua amb la ratxa de bons resultats, després de l'última cursa on va batre el seu propi récord a Balaguer, aquest cop, tot i tenir alguns problemes al genoll, va establir de nou una nova millor marca personal: amb un ritme de 3:47 min/km va recòrrer els 11km amb  41:39. Felicitats Sergi!





A l'estadi olímipic, un dels passos emblemàtics de la cursa.
El Josep Maria mantenint el nivell de les curses realitzades aquest any 2012 va realitzar el recorregut amb un temps de 38:49, temps que el va portar a quedar en la 29ª posició de la general, tot i que no registrada ja que no portava el xip.

Finalment, cal afegir que aquest cop Meià Runners va fer presència en els mitjans audivisiuals, tant el Sergi com el Josep Maria van sortir, breument, al programa "La 34ª Cursa del Corte Ingles" d'Esports 3.

Tots esperant amb ganes les pròximes curses per exprimir-nos al màxim i continuar gaudint d'aquest esport tan saludable i apassionant!






Podeu trobar el resum de la cursa d'Esports 3 fent click aquí i els resultats de la cursa  clickant aquí  en l'apartat de "La Cursa del Corte Inglés".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada