12 de març del 2012

24a Mitja Marató i 5a 10km Balaguer








Sergi i Ivan al finalitzar la cursa.
El diumenge 11/03/2012 vam participar en la 24a Mitja Marató i 5a 10km de la ciutat de Balaguer. En aquesta ocasió, els membres de l'equip de Meià Runners que hi vam participar en la cursa de 10km vam ser Ivan Balagueró i Sergi Porta. Feia temps que l'Ivan no corria acompanyat en una cursa en terres lleidatanes, i el cert és que Meià Runners va fer un molt bon paper.

A les 9:00 ja érem a Balaguer per tal de recollir els dorsals amb temps i anar posant la ment al tret de sortida que es donaria a les 10:30. Al baixar del cotxe el termòmetre marcava 3 graus positius, cosa que va espantar una mica a més d'un que anava amb calça curta, però el cert és que a l'inici de la cursa la temperatura ja havia pujat fins als 14 graus. La trobada va ser al Complex Esportiu Municipal, on abans d'iniciar-se tan la mitja marató com la 10km, es disputaven unes curses per la canalla que va permetre fer uns estiraments gaudint de l'espectacle que oferien els més petits.

Ivan als últims metres.

Ens vam col·locar a les primeres files de la sortida, preveient que estaríem a dalt de la classificació. Instats previs al tret de sortida, un grup de timbalers va fer una batucada molt motivant per injectar en els corredors una bona dosi d'adrenalina. En aquesta ocasió el circuit era d'anada i tornada pel mateix camí. El primer km va ser per dins de la ciutat, però ben aviat va encaminar una carretera secundària amb pujades i baixades, però amb desnivell total positiu fins al km 5. Aleshores vam arribar a un poblet on es donava mitja volta. Una de les claus positives d'aquesta cursa, és l'efecte psicològic que té tornar per allà on has vingut, ja que la sensació d'assolir la meta augmenta notablement.  Al km 8, a l'entrada del poble, els nois i noies de la batucada donaven un últim impuls als corredos cap a la recta final. Per acabar, vam donar mitja volta al camp de futbol i vam creuar la meta.

Tots els obsequis d'aquesta cursa els donaven a l'arribada. El més destacat va ser el servei de massatges que l'organització va posar a la disposició de tots els atletes, nosaltres no li vam fer cap lleig.

Sergi als últims metres.
L'Ivan va fer un temps de 41:45 sent aquesta la seva millor marca i baixant més de tres minuts els seu millor registre. Aviat hi haurà un altre membre de Meià Runners que baixi dels 40'! Va quedar 4rt de la categoria Promeses d'un total de 17 i en la posició 31 de la general d'un total de 255. 







El Sergi va marcar un temps de 37:57 sent aquesta la seva millor marca també, i baixant així el seu millor registre més d'un minut. Va quedar 1er de la categoria Promeses i 10 de la general. 

En conclusió, un molt bon circuit per fer un bon temps, un ambient molt bo abans, durant i després de la cursa, i l'organització impecable. Meià Runners va fer un grandíssim paper, memorable. Salut i kms!


El Sergi recollint el premi de 1er de Promeses.




Resultats:           http://www.balaguer.cat/portal/55/data/esp/class_10km.pdf




4 comentaris:

  1. Sergi, no se ben bé el perquè però ens han pujat 10 segons més a cadascú. Els temps, si més no que hi havia al marcador, van ser: 37.47 i 41.35 ;)

    ResponElimina
  2. T'hi has fixat Sergi amb la noia que et dona el trofeu??
    Em penso que estava fantasejant amb tu... Això, o bé, sent un etern respecte cap a tu!

    ResponElimina