20 de febrer del 2012

BDN Running 10km






El diumenge 19/02/2012 vam córrer a la ciutat de Badalona la primera edició de la cursa BDN Running Memorial Luís Condon. Aquesta cursa és un homenatge a Luís Condon, un badaloní que va morir de càncer, i alhora ha sigut un acte solidari, ja que una part del preu de l'inscripció ha estat destinada a l'investigació contra la leucèmia.

En aquesta ocasió vam participar en l'esdeveniment tres membres de Meià Runners: Josep Maria, Jonatan i Sergi.

Meià Runners: Sergi, Jose, Pona.
El dia anterior ja havíem anat a recollir el dorsal i els obsequis dels patrocinadors. Tots vam coincidir en que la samarreta que van fer per l'ocasió és de les més maques que ens han donat, de color blau marí. La bossa amb obsequis tampoc estava gens malament. A destacar, coses interessants com per exemple un mini altaveu per connectar al mòbil que pot ser molt útil en determinades ocasions.

La cursa començava a les 9:30h, així que ens vam reunir a les 8:00h a l'estació de Sants. L'organització de la cursa facilitava a tots els corredors el transport en tren gratuït. Anant cap al punt de sortida, per Badalona ens vam trobar a alguns encara disfressats que tornaven de celebrar el Carnaval de la nit anterior. Fins i tot un parell d'individus disfressats de vaca, o alguna cosa semblant, ens van preguntar si portàvem una disfressa de corredor. Déu n'hi do. 

Tot i ser una cursa sense un gran número de corredors per ser una ciutat tan gran com Badalona, l'organització va estar impecable en tots els sentits. En tot moment hi havia música motivacional que ajudava a escalfar cos i ment, i fins i tot un cop tots els corredors ens vam haver reunit a la sortida, les CheerLeaders del Joventut de Badalona van fer un ball molt maco que a més d'un li va treure la son de les orelles.

Jose al podi com a 2n classificat de promeses.
A les 9:30h es va donar el tret de sortida. El circuit passava pels llocs més emblemàtics de la ciutat i s'ha de dir que era un recorregut bastant favorable per fer un bon temps. Al quilòmetre 2 hi havia una pujada de sorra d'uns 400m però a partir d'aquí la resta del cicuit va ser d'asfalt i sense cap pujada significativa que pogués afectar al temps final. Les CheerLeaders es van col·locar fent un passadis a la línia d'arribada per així ajudar als corredors en els seus últims metres. Però el més original d'aquesta cursa va ser que en dos punts del circuit hi havia dos grups de música tocant com si fós un concert pels corredors, molt guapo.

El Jose va fer un temps de 35:09. Va quedar segon de la categoria Promesa i quinzè de la general. Gran Jose!

El Jonatan va fer un temps de 45:17, segur que ben aviat tornarà a baixar 43:00 com ja va fer a Sant Antoni.

El Sergi va fer un temps de 39:04 igualant així el seu millor registre. Va quedar sisè de la categoria Promesa i 60 de la general.



En conclusió, la primera edició de BDN Running ens va deixar amb molt bon gust de boca a tots els participants i de ben segur que si segueixen fent les coses igual de bé, serà en pocs anys una de les grans cites per tots els corredors de Catalunya. Salut i km's!

1 comentari: