2 de març del 2013

PROJECTE MEIÀ RUNNERS


 Meià Runners (l’equip de running i excursionisme de la vall de Meià) està buscant membres que s’uneixin a nosaltres. Volem fer que Meia Runners, fins ara un equip no federat, consti com a entitat esportiva dins de la FEEC i el món de l’esport.

El que ens agradaria és poder aconseguir que d’altres persones puguin representar, en esdeveniments esportius o no, la Vall de Meià, i es sentin identificats i units amb aquest equip. Com més membres siguem, com més pinya puguem fer; més aconseguirem fer “gran” aquest petit però preciós territori entre esportistes, amants de la naturalesa, viatgers i d’altres persones que, d’alguna manera o altra, els pugui atreure aquest indret.

A més, sobretot per aquelles que fan esport (en major o menor freqüència) unir-se a Meià Runners els aportarà un gran ventall d’avantatges:
- Estar federat i gaudir de descomptes en múltiples curses, refugis i forfaits*.
- Descomptes en productes d’alimentació esportiva com Isostar (begudes, barretes energètiques...).
- Descomptes en material esportiu

I pels qui no acostumen a fer esport, també:
- Descomptes en els bars de Vilanova de Meià
- Descomptes en roba, bambes....


*Per poder veure tots els beneficis d’estar federat en la FEEC entra en la pàg: www.feec.cat/menu-feec/serveis-amb-descompte

Et convidem a venir el dissabte 30 de març a la sala d’actes de l'Ajuntament de Vilanova de Meià. Ajudan’ns a fer d’aquest projecte, d’aquest somni, una realitat i beneficiat de tots els avantatges de ser un/una Meià Runner.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada